Programa 527 – 10/04/2020 – Edició 2316

Programa 527 – 10/04/2020 – Edició 2316

Una Setmana Santa… inaudita!

Segur que des de la perspectiva, d’aquí a uns mesos, ens adonarem de fins a quin punt la nostra vida ha canviat en aquestes darreres setmanes. I, molt especialment, en una setmana com aquesta, la Setmana Santa, plena de manifestacions festives comunitàries i participatives se’ns farà més evident encara. I segurament encara ens falta molt… Però cal persistir. Ens en sortirem!

En canvi, el FES TA FESTA d’aquesta SETMANA SANTA 2020 no és massa diferent dels seus pretèrits. Com que no tenim actes per anunciar, molta música, molts comentaris i alguna secció.

El Youtube de la setmana, per exemple, és una secció amb un futur evident i prometedor ja que les iniciatives de penjar treballs fets des de casa no s’aturen: aquesta setmana tenim a en Roger Mas i la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona amb un tema de l’Ary Barroso arranjat pel Xavier Guitó que porta per títol “Canta Maria”. El muntatge de vídeo i so és d’en Pep Moliner.

De fet, la música serà la gran protagonista d’aquest tercer FES TA FESTA en confinament ja que escoltarem les sis sardanes que han esdevingut semi-finalistes de LA SARDANA DE L’ANY 2019 per percentatge de vots i que completen les setzena d’obres que competiran per tenir una de les vuit places de la final. Allò que el Sr. Carbó no acaba d’entendre, vaja…

  • 2019 a l’ombra del Castellet             David Pigassou           Cobla Mil·lenària
  • Reconeixement                               Carles Llopart             Cobla Jovenívola de Sabadell
  • Del Penedès al món                        Eduard Sendra            Cobla Principal del Llobregat
  • Present serà present                       Conrad Rafart             Cobla Jovenívola de Sabadell
  • La joia d’una mare                          Marcel Artiaga            Cobla Principal del Llobregat
  • La bassa gran                                 Dani Gasulla              Cobla Sant Jordi

I encara tindrem temps d’escoltar dos temes més:

  • Fellini 8 & ½                    Nino Rota / Esteve Molero       Cobla Marinada
  • Fes ta festa                      Joan Crosas                           Grup ELS ESQUIROLS

I dues seccions:

I no tenim cap intenció d’aturar-nos. Ni el maldestre estat d’alarma, ni el confinament més seriós i rigorós… A més, si us contagieu del FES TA FESTA i del seu miler de SECCIONS penjades al web no tindreu cap molèstia ni cap mal símptoma… És d’allò més sa.

Cuideu-vos!

———————————————————–

PD: Per cert, moltes gràcies a tots aquells que ens esteu re-programant seccions al Facebook i a les xarxes. Teniu tota la nostra feina a la vostra disposició. Una abraçada immensa a tots.