Programa 551 – 25/09/2020 – Edició 2340

Programa 551 – 25/09/2020 – Edició 2340

SALVEM EL SEGUICI!
Un joc en línia contra els confinaments

El malèfic Lord Daison ha capturat els elements del Seguici Popular de Tarragona. Sereu capaços d’alliberar-los a tots? En aquest joc familiar en línia, haureu de superar tota una sèrie de proves per aconseguir el vostre objectiu: alliberar el Seguici i acabar amb el plans del terrible malvat. Us hi atreviu? Molta sort!

Així versa la introducció d’aquesta original iniciativa de les Festes de Santa Tecla 2020, una més de les idees que tot el país està desenvolupant per conservar el millor possible l’essència de moltes festes majors que s’han vist afectades per la pandèmia, malauradament la majoria. En fi: força, inventiva i a tenir-ho tot a punt per la represa. I que sigui ben aviat!

Per la nostra banda, el FES TA FESTA continua una setmana més en confinament (i ja en portem 28!) però amb tota la seva essència i amb vells i nous continguts. Una essència força ben resumida en la cançó d’Esquirols que dona nom al programa i que escoltarem de nou avui en la capvuitada de l’arrencada de la nova temporada.

Musicalment, també escoltarem les sardanes guanyadores l’any 2014, de la 26a. edició del concurs La sardana de l’any: “Estimar és el camí”, de Carles Santiago (Premi Popular) i “Cant d’infantesa”, de Daniel Gasulla (Premi de la Crítica), ambdues interpretades per la cobla Ciutat de Girona.

I en el Youtube de la setmana el duo TECUM TERRA, és a dir, l’Ariadna Ruiz i la Noèlia Sánchez, finalistes del concurs SONS. Dels tres temes que podeu veure al Youtube escoltarem el central: “Panaderas”, una cançó tradicional de Castella i Lleó.

També us parlarem de la inauguració de l’Exposició d’ombres xineses del Fons Amades al Museu del Joguet de Figueres, del Toc d’inici d’activitats al CAT i de l’Escola Folk del Pirineu o de la nova revista manlleuenca Reliquiae Sanctorum Cataloniae.

I amb el mateix esperit de variació, podreu gaudir de les nostres SECCIONS:

I segur que ens deixem alguna cosa… Només heu de prémer el reproductor per comprovar-ho…