4de9f verd i folres de cinc colles més

4de9f verd i folres de cinc colles més

Hola companys del Fes ta festa. Aquesta setmana des del Baròmetre Estrella hem recopilat 31 nous sostres per part de 21 colles.

 

Els Castellers de Vilafranca són encara més liders amb el 4de9f més matiner. La Colla Vella de Valls s’ha situat al segon lloc amb el primer 5de8 de l’any i estrenant el 2de8f. Els Moixiganguers d’Igualada, els Capgrossos de Mataró i els borinots de Sants també han presentat el 2de8f. La Jove de Tarragona ha sumat el 2de7 i la colla burdeos de Lleida han sorprès amb el 2de8f, feia 12 anys que no el feien, a més, els de la terra ferma també han estrenat el 4de8.

Els blaus de la Vila de Gràcia han tret el 4de8 i els gausacs de Sant Cugat han coronat el 3de8. Els Xiquets de Tarragona han posat el 3de8 de nou sostre ratllat. Els Marrecs de Salt han carregat el 4de8, metre que els Xiquets de Reus, Sagals d’Osona i Xics de Granollers també han posat el carro gros de millor castell.

Els micacos de Badalona han posat per bandera els dos castells de 7 amb l’agulla. Els grocs de Castelldefels han sumat el pilar de 5 i el 2de6. Els Xerrics d’Olot han afegit el 2de6 i el 4de6 amb l’agulla. Els cubellencs del Foix ho han estrenat tot amb el 2de6 de millor castell. Els carallots de Sant Vicenç dels Horts ha sumat el pde5 i el 2de6 i els nordcatalans del Riberal han facturat el 5de6. Finalment, els pirenaics de la Cerdanya han obert curs amb tres castells de sis.

Al Baròmetre 2024 ara hi han 86 colles amb castells validats. Podeu veure el llistat sencer al web barometrecasteller.cat i podeu llegir les cròniques al digital de la Revista Castells.

 

Top 20 de la setmana