Categoria «Castells»

Carles Esteve

Amb la col·laboració del nostre especialista, en Carles Esteve, conegueu l’actualitat del món casteller. Amb el repàs de les novetats a plaça, els castells més destacats de la setmana i les notícies més interessants.

Podeu consultar els millors castells de cada colla a www.barometrecasteller.cat. Més notícies i tots els resultats a www.revistacastells.cat

Resum 2022, part II: Les colles de 9

El 2022 s’ha tancat amb nou colles fent castells de 9 i amb un centenar d’aletes d’aquest nivell. A banda de les cinc de gamma extra, quatre colles han tancat el curs amb el 3de9f com a sostre: matalassers, moixiganguers, borinots i capgrossos.      

Resum 2022, part I: Les 5 colles de gamma extra

La temporada de la represa ha estat més extraordinària del que es podia imaginar abans d’encetar-la. Cinc colles han recuperat la gamma extra i tres d’aquestes han pogut vèncer, fins i tot, castells premium: el castells de 10 o desfolrats. En total s’han vist 34 castells extraordinaris.

Manilles malva per tancar el Baròmetre

El darrer cap de setmana de grans castells ha deixat novetats de gran valor. Els Minyons de Terrassa han recuperat la gamma extra i els Castellers de Badalona han completat un dels seus millors castells històrics. També destaca el millor castell històric dels de Sarrià. En total s’ha registrat onze estrenes per part de set …