Primera tripleta màgica
dels de la Vila de Gràcia
(Crònica 18/08/2014)

Primera tripleta màgica
dels de la Vila de Gràcia
(Crònica 18/08/2014)

Repassem els resultats de la setmana passada, en que la Colla Joves Xiquets de Valls va fer una bona actuació en completar la tripleta màgica i el pilar de 7 amb folre a la festa major de la Bisbal. Els vermells es van emportar la diada al descarregar el 4de9 amb folre, el 5de8 i el 3de9 amb folre. A més van completar l’espadat de 7 en el dia en que la colla rival no va optar al pilar de qualitat, una imatge inusual. La Colla Vella dels Xiquets de Valls  no va poder emular la tripleta de la Firagost. De sortida va descarregar el 3de9 amb folre però a la segona ronda va coronar tant sols el 4de9 amb folre, cedint avantatge a la rival. Van cloure amb el 5de8. Per la seva banda els Xicots de Vilafranca van fer la seva millor actuació de l’any, coronant el primer 2de8 amb folre i reeditant el 3de8 i el 4de8 que no havien descarregat encara en el mateix dia.

A Tarragona, a les Festes de Sant Roc del carrer Cos del Bou, la Colla Jove Xiquets de Tarragona van completar el 3de9 amb folre, el 5de8, el 4de8 i el pilar de 6. Els Xiquets de Reus hi va portar el 3de8. A Ferran els Xiquets de Tarragona hi van fer la tripleta de 8: el 3de8 al segon intent, després d’un de desmuntat, i el 2de8 amb folre i el 4de8 a la primera.

El dissabte els Minyons de Terrassa van plantar el 3de8 i el 4de8 a Moià, la Colla Jove Xiquets de Tarragona els va fer a la Canonja. La Colla Vella dels Xiquets de Valls va portar el 4de8 a Vallmoll.

Per acabar el repàs de la setmana passada dir-vos que el diumenge, a la seva festa major, els Castellers de la Vila de Gràcia van estar brillants aconseguint per primer cop la tripleta màgica. Van estrenar el 4de9 amb folre, a la tercera ronda, i van descarregar per primer cop a la seva plaça el 5de8 i el 3de9 amb folre. Els  Minyons de Terrassa van completar el 5de8, el 2de8 amb folre i el 7de8, els Xiquets de Reus el 2de8 amb folre i el 3de8 i els Xicots de Vilafranca el 3de8 i el 4de8.