El verds porten el 3 de 9
amb folre i agulla a Mataró

El verds porten el 3 de 9
amb folre i agulla a Mataró

(Crònica 25/07/2016)

Com cada setmana, des del Baròmetre, seguim recollint les estrenes que presenten les colles en el recull de tres millors castells i millor pilar de la temporada. En aquesta jornada hem recollit 14 novetats.

FTF330-CRO227-Foto verdsEls Castellers de Vilafranca han pujat el 3de9f amb agulla al marcador. El de moment castell més valuós de l’any. Els Minyons de Terrassa han descarregat el 2de9fm que ja tenien coronat i han afegit el 9de8.

Entre les colles de 9 registrem la novetat del pde6 descarregat dels Capgrossos, els de Mataró ja l’havien coronat.

Més estrenes en els 8 pisos. Els Marrecs de Salt han pujat el 5de8 i han coronat per primer cop el 7de8. Els de Sant Pere i Sant Pau han sumat el 3de8, els Xiquets de Reus el primer pilar de 6 descarregat del seu historial i els Xicots de Vilafranca el primer pilar de 6 coronar de la temporada.

Entre les colles de 7 puja al Baròmetre el primer 5de7 dels de Sant Vicenç dels Horts.

I per tancar el recull fins al moment, quatre castells de 6. El 2de6 i 3de6 per sota dels de Santpedor, el 5de6 dels Encantats de Begues i el 3de6 amb agulla dels Manyacs de Parets.

Recordeu que podeu consultat el llistat sencer i les noves estrenes a l’App i al web barometrecasteller.cat