La Jove de Tarragona completa el 10

La Jove de Tarragona completa el 10

(Crònica 17/10/2016)

Fins a 10 novetats es van registrar
en un cap de setmana de grans èxits

Jove3de10fmLa Jove de Tarragona va completat al Vendrell el seu primer castell de 10 en la seva millor diada de mai. Els liles han estat la quarta colla a descarregar el 3de10fm aquest any i en tota la història.

A Barcelona les novetats van arribar en forma de pilar emmanillat. El van estrenar els Minyons de Terrassa i per primer cop en la seva història els borinots de Sants, en el seu millor dia. Una darrera estrena de 9 va arribar amb el primer 4de9f dels Nens del Vendrell.

Tres colles més van estrenar pilar. Els Xiquets de Reus amb el primer pilar de 7 amb folre de la seva història, els Bordegassos de Vilanova van recuperar el pilar de 6 descarregat i els Marrecs de Salt van coronar el primer espadat de 6 en aquest curs.

Altres novetats van ser el primer 2de7 descarregat pels Castellers de Berga, el primer 4de7 amb agulla dels Xerrics d’Olot i el pilar de 5 descarregat que recuperen els Torraries de Montblanc.

Totes aquestes estrenes les podeu recordar en línia a través de l’App i web del barometrecasteller.cat