Una poma al dia el metge estalvia

Una poma al dia el metge estalvia

Seguim avui amb els consells de la vida natural, que sembla cada cop més allunyada del nostre dia a dia, amb els perjudicis de salut i mediambientals que comporta.

Ja ho diuen que, quan ens posem a règim, ens treuen tot allò que ens agrada. Alguna cosa tindran les coses llamineres que el nostre cos les digereixi tan malament!

Ja podem provar totes les dietes del món. La dels colors, la de la carxofa, la de la pinya… la que vulgueu. Els resultats immediats poden ser més o menys prometedors, però el balanç al cap d’un temps llarg acostuma a ser demolidor: hem recuperat allò perdut i una mica més. I sant tornem-hi!

En canvi amb petits hàbits saludables, com menjar una poma al dia, beure l’aigua que necessita el cos, no menjar entre hores, fer els àpats que ens demana el cos, i una mica de voluntat i seny, segur que podem estalviar moltes visites mèdiques per temes de salut.

Una poma al dia el metge estalvia.