Pessigolles – Jaume Barri

Pessigolles – Jaume Barri

Va ser allà pels volts de l’any 1991 que en Jaume Barri va començar el seu ofici de músic-animador. Venia del món del lleure i això es nota en el seu desig més que d’educar de ser un complement molt lúdic i educatiu dels nois i noies i dels adults que els acompanyen. Té claríssim que vol generar estats d’ànims positius, estones alegres i disteses, instants creatius i de convivència.

Si aneu a un espectacle seu podeu comprovar el que és de veritat l’animació d’aprop, sense artificis ni trampes. Dalt o a baix de l’escenari us seduirà amb el seu estil personal i amb les seves músiques.

És un professional que té molta cura a l’hora de crear el seu repertori, prova d’això és com s’han escampat les seves cançons pels cançoners d’arreu del nostre país. Els seus espectacles transpuen senzillesa i sensibilitat, una dinàmica i una energia envejables, una originalitat i una innovació de les que deixen petjada.

Té moltes publicacions al mercat, com per exemple: Sinda, Cel encí-cel enllà, Pessigolles, La senyora tarda, Els instruments de la Pau, Voltes i voltes, Cantarelles i rutines, Ning-nong, Fins al cel, Llepolies o Cançons del meu entorn.

No he tingut cap mena de dubte a l’hora de triar una cançó d’en Jaume Barri. Hi ha un tema seu que s’ha fet mític al nostre país, la cançó PESSIGOLLES del disc amb el mateix títol. Escolteu-la i ja veureu com us agradarà d’allò més.

I fins aquí la meva sopa de cançons d’avui presentant-vos aquest gran músic, en Jaume Barri.