Mataró, Vic i Manresa van amunt

Mataró, Vic i Manresa van amunt

Les dues primeres estrenes són del primer de novembre, per Tots Sants, amb el pilar de 8fm coronat dels Capgrossos de Mataró i el pilar de 7f carregat dels borinots de Sants. En els vuit pisos, com a novetat del passat diumenge, entra el primer 5de8 dels Sagals d’Osona que a més han recuperat el pilar de 6. També apareix el primer 3de8 en la història dels Tirallongues de Manresa. Les dues colles de la Catalunya Central van fer la seva millor diada de mai.

En els 7 pisos tenim les estrenes del 7de7 de la colla bordeus de Esparreguera, el 4de7 amb l’agulla dels Carallots de Sant Vicenç, el 4de7 amb l’agulla coronat dels d’Altafulla i dues novetats dels de Castellar del Vallès: el 3de7 carregat, el primer castell de 7 dels capgirats, i el pilar de 5 també carregat.

En els sis pisos apuntem, el 2de6 dels pota blava del Prat, el 2de6 ara descarregat i el 4de6 dels de Rubí, els 5de6 de la Jove de l’Hospitalet, Manyacs de Parets i Xiquets d’Alcover i el pilar de 5 dels Encantats de Begues. Algunes novetats són del passat dia 1 i d’altres del passat cap de setmana.

Podeu repassar les 16 noves entrades i l’estat de la temporada a punt d’acabar a l’App i web del barometrecasteller.cat

Crònica de la Revista Castells: Els de Vic i Manresa es fan grans