Naturalment – Dàmaris Gelabert

Naturalment – Dàmaris Gelabert

Dàmaris Gelabert és un nom en majúscula quan parlem de la música infantil i familiar del nostre país. És Pedagoga, llicenciada en Filosofia i Ciències de l’educació, musicoterapeuta, autora de més de 160 cançons infantils i una increïble cantant.

Va començar combinant la docència a diferents escoles com a especialista de música amb gravacions d’estudi i amb la participació en diferents grups musicals.

Va acabar els seus estudis musicals al prestigiós “Berklee College of Music” de Boston llicenciant-se amb honors.

Té una veu preciosa, càlida, cristallina, acollidora. Fa música amb un clar objectiu pedagògic transmetent missatges que els adults volem dir als nens.

Entre altres projectes és la creadora del mètode Totsona d’estimulació musical a l’etapa dels 0-6 anys., creant cançons per aprendre basades en aprenentatges bàsics i també temes per treballar els hàbits dels dia a dia fins i tot a les famílies.  Sens dubte és una referència indiscutible per a moltíssimes escoles i famílies i té un do especial per arribar als nois i noies.

A més  a més és formadora d’educadors, professora del màster de musicoteràpia a la universitat Pompeu Fabra, a l’ESMUC i a l’Escola Universitària Gimbernat i també dona cursos arreu de l’estat espanyol i a l’AEMCAT (l’associació de professors de música de Catalunya).

És una creadora inquieta i té gravats molts videoclips de les seves cançons i fins i tot algun projecte força original com les cançons personalitzades.

Pel que fa a gravacions en té moltes, però m’agradaria destacar algunes com “Jocs de Falda d’ara i de sempre”, “Massatge amb cançons”, “Tos sona”, “Emocions i sentiments”, Cançons per aprendre, “M’agrada el Nadal” o Naturalment”.

Si voleu escoltar-la en directe podeu veure-la i escoltar-la en solitari amb diversos espectacles i tallers, la podeu veure a teatres amb espectacles com el genial “La vida és música”  o “Dàmaris amb la Banda”  o presentant i defensant alguna de les seves gravacions com “Naturalment”

Justament escoltarem el tema “Naturalment” que dona nom al seu disc que va  editar l’abril de 2018 i que és un crit a la vida a prop de la natura aprenent a gaudir dels seus moments i dels regals que en ofereix.

I fins aquí aquesta petita aproximació a una excel·lent música i gran comunicadora que és Dàmaris Gelabert.

https://www.damarisgelabert.com/

https://www.youtube.com/user/damarisgelabert