Supercatedral lila a Torredembarra

Supercatedral lila a Torredembarra

La Jove de Tarragona va incorporar el 5de9f com a millor castell dels liles, el seu primer gamma extra del 2018. A més van afegir el pde7f. Ara els tarragonins ocupen el tercer lloc del Baròmetre, per darrera de les colles de Valls i davant dels verds de Vilafranca. Entre les colles grans els Capgrossos de Mataró van sumar el pilar de 6.

5de9f de la Jove de Tarragona

En els set pisos els bordeus de Lleida van estrenar el 2de7 i els verds de Cerdanyola el van coronar. Els Nois de la Torre van sumar el 3de7 per sota i el 7de7. Els bandarres del Poble Sec també van sumar el 7de7. Els liles d’Altafulla van estrenar el 4de7.

Per últim, els texans de Mediona van fer el seu primer 2de6, el seu nou sostre, i els bordeus d’Andorra van estrenar el 4de6 amb l’agulla.

Podeu consultar l’estat de la temporada, de fins a 91 colles, a l’App i web del barometrecasteller.cat i llegir la crònica i tots els resultats al web revistacastells.cat