Programa 760 (27/09/2024) Edició 2549

Programa 760 (27/09/2024) Edició 2549

EL PROTOCOL-GUIA PER A L’ABORDATGE DE LES VIOLÈNCIES MASCLISTES EN LES ACTIVITATS DE CULTURA POPULAR I FESTIVES AL FES TA FESTA

 

ENLLAÇ AL DOCUMENT

 

Benvinguts i benvingudes, al Fes ta Festa, el programa de cultura popular i associacionisme que s’escolta per la ràdio i per internet, i del qual, si voleu, us podeu fer mecenes i així contribuir a la seva continuïtat, a través de la plataforma de micromecenatge continu l’aixeta, només cal que entreu a festafesta.cat/aixeta

Aquest Fes ta Festa és el 760 amb presència a Internet  i el 2549 de tota la seva història, que va començar el setembre de 1989. Com sempre el trobareu penjat al web www.festafesta.cat  a partir del divendres 27 de setembre de 2024. diada de sant Vicenç de Paüls.

Un cap de setmana el del 27 al 29 de setembre  en què trobareu festes a Alforja, Canet d’Adri, Sant Pere de Torelló, Vallromanes  entre d’altres poblacions que estan de festes.

 

Georgina García

El tema central del programa d’aquesta setmana és el Protocol-guia per a l’abordatge de les violències masclistes en les activitats de cultura popular i festives..

Tenim per endavant 55 minuts de cultura popular…
Veniu? Ens acompanyeu?
Ara sí, comença el Fes ta Festa.

Temes musicals

  • Sardana P’en Berto – Fredrik Strand,
  • Verge de la llibertat – Roba estesa
  • Hora Baixa – Maria del Mar Bonet i Borja Penalba
  • Urgellenca – Jordi Molina –  Cobla La Principal del Llobregat

Seccions

Fins la setmana que ve