La, la, la – Joan Manuel Serrat

La, la, la – Joan Manuel Serrat

Si aquest espai busca músiques o cançons fora de context, la que escoltarem avui ho està del tot. Era el 1968 i en Joan Manuel Serrat l’havia de cantar a Londres, tot concursant en el festival de l’Eurovisió. La cançó l’havien escrita en Ramon Arcusa i en Manuel de La Calva. És a dir, el Duo Dinámico. Però vet-ho aquí que en Serrat poc avans de la data del festival va dir que la volia cantar en català. I és clar que no li ho van permetre i van enviar la Massiel.

De totes maneres i per promoció ell ja l’havia enregistrat en castellà, anglès, francès, Italia, portuguès i també en català. Evidentment aquesta versió no va surtir mai a la venda i és per això que avui l’escoltem aquí. Joan Manuel Serrat, en català, La, La, La.

——————————————————-

I dos Youtubes de propina. Un muntatge amb la versió d’en Serrat. Amb un jovenet Joan Manuel doblat al català.

I la versió de la Massiel que va anar finalment al Festival d’Eurovisió.