Triplets i pilars de mèrit a Lleida
(Crònica 30/09/2013)

Triplets i pilars de mèrit a Lleida
(Crònica 30/09/2013)

La Colla Joves Xiquets de Valls va descarregar  el pilar de 7 amb folre a la diada de Sant Miquel de Lleida, espadat que no provaven des del 2008 i que van fer i descarregar per últim cop el 2005. A més van  signar una nova tripleta màgica. Els Capgrossos de Mataró també van  fer la tripleta màgica, completant el primer 3de9 amb folre de l’any. A més van  descarregar  el primer pilar de 6 de la temporada. Els Castellers de Lleida van  coronar  el 4de8, van  desmuntat dos cops el 2de8 amb folre i van completat el 2de7.

A Vallromanes els Xics de Granollers van fer un intent de 2de8 amb folre, feia catorze anys que no el provaven. Van descarregar  el 3de8. Els Castellers de Terrassa van  coronar  el 2de7 i els Moixiganguers d’Igualada van  fet el 3de7 amb l’agulla.

A Cornellà els Castellers de Sant Cugat  van tornar a descarregar el 3de8, però el 4de8 els va quedar tant sols coronat per un despenjament. També van fer el 2de7. Els Castellers de Cornellà van  fet el 5de7 i els Margeners de Guissona el 3de7.

A Badalona els Marrecs de Salt van  fet el 4de8 i el 2de7, mentre els Castellers de Badalona i els Minyons de l’Arboç van  fet castells de set.

El dissabte al Prat de Llobregat els Minyons de Terrassa van fer el 5de8, el 2de8 amb folre, el 9de7 amb un enxaneta i el pilar de 6. Els Capgrossos de Mataró hi van portar la tripleta de vuit i els Castellers de Cornellà el 5de7. A Vilanova els Castellers de Sabadell hi van portar el 3de8 i el 4de8. Els Bordegassos de Vilanova van completar el 4de8 i els Nens del Vendrell el 2de7. A Sitges els Castellers de Sants van fer el 5de8, la Colla Jove de Castellers de Sitges va cornar el primer 2de7 de l’any i els Castellers de Terrassa van fer el 4de7 amb l’agulla. A Anvers (Bèlgica) els Castellers de Barcelona hi van fer el 3de8.