A portes de l’inici de la temporada
Crònica 04/04/2011

A portes de l’inici de la temporada
Crònica 04/04/2011

Els Minyons de Terrassa alcen el 4 de 8 i colles com Sant Cugat i Sabadell ja han fet la torre de 7

Aquest primer diumenge d’abril ens ha deixat un matiner carro gros, el primer de la pretemporada i després de la Candela de Valls. A portes de l’inici de la temporada regular, al voltant de Sant Jordi, ja s’estan produint alguns resultats castellers destacats.

El 4 de 8 dels Minyons a Sant Cugat

A banda dels castells de 8 alçats per les festes de la Candela a Valls (per part de Vilafranca, Jove de Tarragona, Minyons i les dues colles de Valls) aquest diumenge ha arribat el primer castell de 8 de la nova anyada.

Els Minyons de Terrassa han fet el 4 de 8 a Sant Cugat en la Diada de creixement de la colla local. Els malves han fet a més la torre de 7, després d’un intent desmuntat l’han pogut estrenar enguany. Els Castellers de Sant Cugat han mostrat l’excel·lent estat de forma en que es troben, tot i iniciar-se el curs. Segona torre de 7 descarregada de l’any, sostre actual de la colla i tantes com en tot l’any passat. També han estrenat el 3 de 7 per sota. Els d’Esparreguera hi han fet castells de 6.

Aquest primer mesos de l’any també ens han deixat la matinera torre de 7 dels de Castellers de Sabadell en pròpia plaça.

Mica en mica totes les colles van sortint a la plaça després de la merescuda aturada hivernal i d’unes setmanes d’assaig. El proper cap de setmana l’activitat ja serà intensa i el cap de setmana anterior i el de Sant Jordi (en plena Setmana Santa) s’obrirà el calendari oficial de la temporada 2011.