Amb Lleida, 20 colles de 8 al Baròmetre

Amb Lleida, 20 colles de 8 al Baròmetre

El cap de setmana ha deixat 10 novetats Estrella
La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha pogut completar el pilar de 6. Ara tenen els mateixos castells, la tripleta de 9, i el mateix pilar que els Minyons.  Els Moixiganguers d’Igualada han posat de sostre el 5de8 i han descarregar per primer cop el pilar de 6. Els de l’Anoia es mantenen en el mateix lloc –darrere de les set colles que enguany ja han fet castells de 9–. Els Castellers de Lleida han situat el 4de8 de sostre. Els de ponent es poden al nivell dels de Gràcia, Sant Cugat i Sabadell.
Els Castellers del Serrallo han recuperat el 7de7 i  milloren la trilogia del curs passat. Els mariners s’han posat a la par dels de Vilanova. Els Castellers de Cornellà han revalidat el 5de7. Els liles comparteixen lloc a la taula amb els del Poble Sec. Els Castellers de l’Alt Maresme han situat el 4de7 amb l’agulla com a millor castell i es posen al nivell dels de la Sagrada Família, Figueres, Sarrià i Castelldefels.
Els Castellers del Prat del Llobregat han posat el 5de6 de tercer castell. Els potablava estan al nivell dels de l’Eixample, Olot i Santpedor. Els Vailets de Gelida han situar el 4de6 amb l’agulla de millor castell. Els penedesencs es posen a l’alçada dels ratllats de Torredembarra i dels de Parets. La Colla Castellera del Baix Montseny ha sumat el 4de6 –la colla debutant ja tenia el 3de6– i resta al nivell dels de Sant Vicenç dels Horts, Vacarisses i el Conflent.


Podeu veure la taula sencera amb 90 colles al barometrecasteller.cat