Barcelona es posa les piles

Barcelona es posa les piles

(Crònica 13/06/2016)

10 estrenes es van registrar durant aquest passat cap de setmana.

3de9fCdBCNAvui obrim el repàs amb l’ascens als 9 pisos dels Castellers de Barcelona. La colla vermella va pujar diumenge d’una sola atacada tres construccions al Baròmetre: el 3de9f, el 5de8 i també el pilar de 6 descarregat, l’espadat figurava fins llavors tan sols coronat.

En els 8 pisos afegim una única estrena, el 4de8 carregat del Bordegassos, el primer castell de 8 dels vilanovins en aquest any.

En els 7 pisos apareix el 2de7, ara descarregat, dels Castellers de la Sagrada Família, el 7de7 de la Jove de Barcelona i el 5de7 dels Castellers de Cerdanyola i dels Minyons de l’Arboç.

Pel últim apuntem el primer 3de6 amb agulla, en aquesta temporada, i el primer pde5 en l’historial dels Xics Caleros -la colla de l’Ametlla de Mar-.

Recordeu, que al Baròmetre Casteller 2016 tenim ja indexades 84 colles amb els tres millors castells i pilar en aquest any: en concret apareix 1 colla amb gamma extra, 6 colles més amb castells de 9, 13 més amb castells de 8 i 33 colles més amb castells de 7 com a sostre. Podeu consultat tota aquesta informació a la APP i web del Baròmetre Casteller.