Borinots amb manilles al juliol

Borinots amb manilles al juliol

(Crònica 11/07/2016)

Sants, Gràcia, Sagals i Sant Feliu completen un pas més

2de9fmSants
2 de 9 amb folre i manilles
dels de Sants

Aquesta setmana hem registrat 11 novetats al llistat, de tres millors castells i millor pilar, que situa el nivell assolit per les colles en aquesta temporada

En la gamma extra han entrat el pilar de 8 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca i el 2 de 9 amb folre i manilles dels Castellers de Sants. Amb els borinots ja són 5 colles amb gamma extra enguany.

Una estrena més en els 9 pisos, el 3 de 9 amb folre dels Castellers de la Vila de Gràcia. La tretzena colla en bastir un castell de 9 aquest 2016.

En els 8 pisos dues novetats. El 5 de 8 carregat dels Xicots de Vilafranca i el 3 de 8 dels Sagals d’Osona; amb els de Vic són 24 les colles que han fet aletes de 8.

Entre les colles de 7 apunten les estrenes del 5 de 7 i del 7 de 7 dels Castellers de Badalona, els 4 de 7 amb agulla dels Carallots de Sant Vicenç dels Horts i el 3 de 7 i el 5 de 6 dels Castellers de Sant Feliu. Amb els magentes la xifra de colles que han fet castells de 7 aquest any arriba a 56.

Per últim apuntem l’entrada al Baròmetre dels Manyacs de Parets amb el seu primer castell de 6, el 3 de 6, elevant la xifra de colles auditades pel Baròmetre a 87 en aquesta campanya.

Recordeu que podeu consultar l’estat de totes les colles i repassar les novetats de la jornada a l’App del Baròmetre Casteller.