Cap de setmana de profit
Crònica 20/08/2012

Cap de setmana de profit
Crònica 20/08/2012

Derbi intens a sant Magí, Vallmoll plaça de 9 i tripleta verda al Figarot.

Els Xicots presenten candidatura al diumenge de Concurs, el tretzè lloc en joc

El cap de setmana de Sant Magí ha estat intens i profitós. S’han vist castells de 9 en tres places i algunes novetats destacades més.

A Tarragona el derbi d’agost va anar repartit, amb regust a victòria dels matalassers. Els Xiquets de Tarragona van descarregar el primer 3 de 9 de l’any, l’únic finalitzat de la jornada. Van obrir de 5 de 8 i després van plantar el 3 de 9, també van provar el 4 de 9 que van desmuntar. Van tencar amb el 2 de 8. La Jove de Tarragona va guanyar als punts però van fer llenya un altre cop amb castells de 9. Van encetar amb el 4 de 8 amb l’agulla i van carregar el 3 de 9 i el 4 de 9. Van cloure descarregant el pilar de 6. Els de Sant Pere i Sant Pau van intentar el 2 de 7 i els del Serrallo van carregar el primer 5 de 7 de l’any.

El dissabte, davant de Cal Figarot, els verds van fer la tripleta vilafranquina. Amb el 3 de 9, el 4 de 9 i dos castells amb agulla. Van plantar quatre rondes amb el 3  i el 4 de 8 amb l’agulla, en canvi no van fer cap pilar superior al final.

A Vallmoll la Vella de Valls va clavar el 3 de 9, convertit aquesta població de l’Alt Camp en plaça de 9. Van coronar el 4 de 8 amb l’agulla i van descarregar el 4 de 8. Els Xicots van descarregar el 2 de 7 i desmuntar un intent de 4 de 8.

El diumenge al migdia a Gràcia els Xicots van fer la clàssica de 8. Descarregant el primer 3 de 8 en tres anys i completant per segona vegada aquesta actuació en el seu historial. La Vella de Valls va fer el 5 de 8, el 4 de 8 amb l’agulla i el 3 de 8. Els de la vila de Gràcia van fer també la clàssica i van provar sense èxit el 2 de 8. A la vigília els graciecns havien fet el 3 de 8 i el 2 de 7 i els de Sitges el 4 de 7 amb l’agulla.

Diumenge a la tarda els Xicots van tornar a fer el 3 de 8 a Castellbisbal, també van fer el 2 de 7. Els Minyons de Terrassa van fer la clàssica de 8 en el seu retorn a plaça. A Mollet els Xiquets de Reus van fer també el 3 de 8 i el 2 de 7, els Margeners de Guissona van coronar el 2 de 7 i els de Mollet castells de 6.