Cap de setmana de tripletes
(Crònica 28/07/2014)

Cap de setmana de tripletes
(Crònica 28/07/2014)

Vilallonga del Camp va viure aquest diumenge a la tarda la millor actuació del cap de setmana, una magnífica diada amb dues tripletes màgiques. La Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls van signar el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre i el 5de8. Els liles a més van coronar el pilar de 6, val a dir que el dia abans sí que van completar l’espadat a les festes de Maria Cristina de Tarragona.

La Colla Vella també va fer dissabte al vespre una gran actuació al barri que porta el seu nom a Valls, els rosats van fer-hi el 4de9 amb folre, a més del 5de8 i el 2de8 amb folre.

Aquest diumenge a Sant Vicenç dels Horts els Castellers de Barcelona hi van provar el 3de9 amb folre, els va saltar just abans de coronar-se. Tot i això van firmar una bona actuació amb el 5de8, el 4de8 amb l’agulla, el 3de8 i el pilar de 6. El dissabte a Begues van fer el 3de8 i el 4de8.

Els Marrecs de Salt, el diumenge a la seva festa major, van estar al seu màxim nivell al completar la tripleta de 8: estrenant el 2de8 amb folre i reeditant el 3de8 i el 4de8. Els Xicots de Vilafranca van coronar el 3de8 al segon intent i van completar el 4de8.

El dissabte també van fer la tripleta de 8 els Nens del Vendrell, en la seva festa major, destacant que ho van fer en solitari. Van descarregar el primer 2de8 amb folre de l’any i van sumar uns altres 3de8 i 4de8. Van posposar l’intent de pilar de 6 per una propera data.

A Cornudella els Xiquets de Reus hi van plantar el 2de8 amb folre, al segon intent, i el 3de8. Aparcant de moment el 3de9 amb folre i el 5de8. Finalment, també dissabte, a Vila Seca la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau va completar per primera vegada el pilar de 6, el primer castell de la gamma de 8 que descarreguen.