Castell de 9 de la Jove,
Joves, Borinots i Marrecs

Castell de 9 de la Jove,
Joves, Borinots i Marrecs

3de9f dels Marrecs de Salt

Quatre colles van pujar el primer castell de 9 de l’any. La Jove de Tarragona, la Joves de Valls, els borinots de Sants i els Marrecs de Salt van incorporar el 3de9f i amb elles ja són vuit les colles que han fet castells de 9 aquest 2018. Entre aquestes, a més, la Jove de Tarragona va presentar el 4de8 amb l’agulla i la Joves de Valls el 5de8.

El podi provisional del Baròmetre l’encapçala la Vella de Valls i els segueixen els verds de Vilafranca i la Joves de Valls.

En els vuit pisos els Castellers de Barcelona van estrenar el 2de8f i els Castellers de Terrassa el 3de8. En els set pisos la Jove de Sitges va entrar el 5de7, a més del pilar de 5, la Jove de Barcelona el 7de7 i dues colles més van estrenar la categoria: els Escaldats de Caldes amb el 3de7, a més del 5de6, i els Minyons de l’Arboç amb el 4de7.

Entre les colles de 6 van oferir novetats destacades els Nyerros de la Plana amb el 4de6 amb l’agulla i el pilar de 5 i van entrar al Baròmetre dues colles que encara no havien fet cap castell enguany: els de Tortosa amb el 3de6 amb l’agulla, 3de6 i 4de6 i els Laietans de Gramenet amb el 3de6 amb l’agulla i el 3de6. Finalment els Xiquets d’Alcover van estrenar el 3de6 amb l’agulla i els de Sarrià el 4de6.

Amb aquestes novetats ja hi han 91 colles al Baròmetre Casteller 2018. Podeu repassar l’estat de la temporada a l’App i web barometrecasteller.cat

També podeu llegir la crònica i els resultats de la jornada al web revistacastells.cat

3de9f de la Jove, Joves, Sants i Marrecs