Catedral rosada per encetar la temporada regular

Catedral rosada per encetar la temporada regular

La temporada castellera ha iniciat la temporada regular. Durant la setmana passada es van registrar 51 estrenes al Baròmetre Casteller, l’eina que recull les novetats de les colles castelleres durant la temporada.

La Vella de Valls encapçala el Baròmetre amb el 5de8 i el 2de8f que van ingressar diumenge a Riudoms. El segon lloc pels Minyons de Terrassa que va presentar el 2de8f el dia de Sant Jordi i el 7de8 i pilar de 6 diumenge passat a Vilanova. El tercer lloc del Baròmetre és per als Verds de Vilafranca que van estrenar el 3de8 a Martorell.

En els vuit pisos anotem el primer 4de8 dels borinots de Sants i el 3de8 i 4de8 de la Jove de Tarragona. De Sant Jordi també arrosseguem el 3de8 dels Xiquets de Tarragona.

Els Castellers de Terrassa i els Castellers de Sant Cugat han estrenat el 2de7. En l’actualització del Baròmetre també trobem els primers castells de 7 dels Xiquets del Serrallo, dels Castellers de d’Altafulla i el primer castell de 7 en la història dels Castellers de Mediona. La colla del nord penedesenc és la primera que puja un pis aquest any i serà una de les que rebi el Trofeu Baròmetre Casteller d’aquesta temporada.

Al Baròmetre 2019 s’han estrenat 82 colles. Podeu repassar l’estat de la temporada a la web i App del Baròmetre Casteller i llegir la crònica de les diades més destacades al web de la Revista Castells.