Com no t’he d’estimar – Grup ARJAU amb Josep Bastons

Com no t’he d’estimar – Grup ARJAU amb Josep Bastons

El grup d’havaneres palafrugellenc ARJAU ha començat a celebrar per avançat el vint-i-cinquè aniversari amb diverses activitats i esdeveniments que acabaran l’estiu de 2022.

El primer és la presentació del seu cinquè treball d’estudi ADN ARJAU – 25 anys, diari de bord, un disc que representa un viatge per la història musical de la formació on també hi podrem escoltar col·laboracions amb els músics i cantaires del gènere que més els han influït:  Càstor Pérez, Ricard Balil, Fonso Carreras, Xiqui Ramon  i Josep Bastons

Com a gran novetat inclouen versions úniques de les havaneres El meu avi i Tamariu amb l’acompanyament de luxe de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya.

Recentment s’ha fet la presentació oficial del disc en format de nou d’espectacle en el marc de la Setena Cantada d’Havaneres i Boleros de Sant Antoni. En aquesta cantada en què el grup ARJAU participa des de la primera edició els han acompanyat Ricard Balil, Fonso Carreras, Xiqui Ramon  i Josep Bastons que han interpretat en directe algunes de les cançons del nou CD amb una cantada-espectacle molt emotiva.

Aquest enregistrament també està disponible a les principals plataformes digitals com ara Spooty, Apple, a les botigues i directament a les diverses actuacions que oferirà el grup.

Avui en farem un tastet amb Com t’he d’estimar, un tema amb lletra de Tofu Mus i música de Josep Bastons que col·labora també en l’enregistrament. Una peça única.

La veu de Josep Bastons i el grup ARJAU.