Compàs d’espera d’agost

Compàs d’espera d’agost

Aquesta setmana ha estat de teva en les novetats per dalt. Tan sols la Jove de Tarragona va estrenar el 2de8f i fora dels seus tres millors castell. La resta van ser novetats de 7.

Els Tirallongues de Manresa van estrenar el 5de7 amb l’agulla i ara figura com a tercer millor castell dels del Bages. Aquest any tan sols els melrots de Figueres havien fet aquest singular castell.

(foto: 5de7a dels Tirallongues de Manresa)

Els Xiquets del Serrallo van estrenar el 3de7 amb l’agulla i el tenen com a segon millor castell de l’any.

Els Vailets de l’Empordà van fer el 3de7, des del maig de l’any passat que no feien castell de 7. Una altra novetat arriba des de la Catalunya Nord amb el primer 4de7 dels Castellers de Riberal. El de Baó ja tenien el 3de7 i ara tenen els dos bàsic de 7.

Per últim apuntem el pilar de 5 dels merlots de Figueres. La última colla de gamma alta de 7 que encara no havia fet l’espadat de 5.

Al Baròmetre Casteller trobareu hi trobareu 247 castells que corresponen a 91 colles, De 247 castells de referència tan sols 12 són només coronats. Ho podeu veure a la nostra App i web.També poder llegir la crònica i tots els resultats a al web de la Revista Castells.