Crònica 15/11/2010

Crònica 15/11/2010

Els Minyons de Terrassa completen la tripleta màgica a Granollers com a preludi de la seva diada on volen fer el 3 de 10.

 

Els de Gràcia descarreguen per primer cop el 3 de 8 i els Xics de Granollers fan el primer 4 de 8 de l’any.

 

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca s’estrena amb castells de 6 a Manresa.

El 5 de 8 dels Minyons a Granollers

La temporada ja s’acaba i encara va deixant resultats destacats, tot a l’espera de la diada de Minyons que diumenge tancarà la temporada a Terrassa.

El 3 de 9 amb folre dels de Terrassa a la mateixa diada.

Els Minyons de Terrassa van fer a la plaça de la Porxada la millor actuació vista a Granollers. L’any 1998 els malves hi van portar per primer cop un castell de 9 i aquest any hi han fet la tripleta màgica, la primera de la temporada dels de Terrassa. El 3 de 9, el setzè de l’any, no va presentar complicacions, en canvi el 4 de 9 va ser completat amb esforç i després d’un intent desmuntat. Van cloure amb el 5 de 8. Les intencions de cara diumenge passen per atacar el 3 de 10 de sortida, el programa malva inclou també el 5 de 9 i la torre de 9.

Els Castellers de la Vila de Gràcia van adjudicar-se la primera clàssica de 8 del seu historial, descarregant per primer cop el 3 de 8. Els graciencs a més encara els resta una actuació en aquest any, serà diumenge a la seva diada. Els Xics de Granollers van poder tancar l’any completant un castell de 8, com l’any passat en la seva diada van descarregar el 4 de 8.

Al Clot els Castellers de Barcelona, aquest diumenge, van fer la quarta torre de 8 de l’any. La tercera que descarreguen aquesta temporada i pendents encara del que puguin fer diumenge al raval de Terrassa. També van completar el 3 i 4 de 8. A la diada celebrada a Barcelona el Al·lots de Llevant hi van fer la torre de 7 i els Castellers d’Esplugues castells de 7.

A Vilanova i la Geltrú els Minyons de l’Arboç van fer un intent de 4 de 8, van a cabar fent castells de 7 i a Manresa va estrenar-se la Colla Jove Xiquets de Vilafranca, la tercera colla vilafranquins, ho va fer amb castells de 6.

Els Xicots de Vilafranca van portar el 3 i 4 de 7 a la seva darrera actuació de l’any, celebrada a Caldes de Montbui. Allà els Sagals d’Osona van fer castells de 7 i els Castellers de Caldes de 6.