Cubelles es guanya el trofeu com a nova colla de 7

Cubelles es guanya el trofeu com a nova colla de 7

La Jove de Tarragona ha recuperat la supercatedral i els Castellers del Foix han fet el seu primer castell de 7

 

La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha recuperat el 5de9f que no feien des del  2019. La supercatedral figura com a sostre del liles i els permet estar en quart lloc en solitari –els Minyons passen a la 5a posició–. El podi del Baròmetre es manté per la resta igual: amb la Colla Vella al capdavant, segon lloc pels Verds i tercers la Colla Joves.

Els Castellers d’Esparreguera han col·locat el 7de7 a la segona casella. Els Castellers de Caldes de Montbui (38) han recuperat el 4de7 amb l’agulla –només l’havien completat tres cops entre els anys 2015 i 2016–.

Els Xerrics d’Olot han recuperat el 4de7 –castell que no feien des del 2018–. Els Castellers del Foix han assolit el seu primer castell de 7, un 4de7. Els de Cubelles i els de l’Esquerra de l’Eixample són les dues colles que enguany s’han guanyat un dels trofeus del Baròmetre Casteller.

La Colla Castellera de Cerdanya també han estrenat sostre històric amb el 2de6. Els de la Tor de Carol també han presentat el 4de6 amb l’agulla. Per últim la Colla Castellera del Baix Montseny ha assolit per primer cop el 3de6 amb l’agulla i s’han guanyat el dret de poder estrenar la camisa pròpia al haver culminat la seva primera diada amb tres castell de 6.

 

Podeu veure el llistat sencer al barometrecasteller.cat