Desembarc extraordinari
al quilòmetre 0

Desembarc extraordinari
al quilòmetre 0

(Crònica 12/06/2017)

Una vintena llarga de novetats s’han registrat al Baròmetre que recull els tres millors castells i pilar de cada colla.

Els Castellers de Vilafranca són la primera colla en fer gamma extra aquest any amb el 3de9fa i 2de9fm que van fer a Valls. En els 9 pisos entra el 3de9f dels Castellers de Barcelona, que també van descarregar el 2de8f, i el 3de9f coronat de la Joves de Valls, que també afegeix el 4de8 amb agulla carregat. Entre les colles grans afegim el 4de8 amb agulla descarregat de la Jove de Tarragona i el pilar de 7f dels Minyons de Terrassa.

En els 8 pisos apareix el 5de8 dels Marrecs de Salt, el 3de8 de la Colla de Sant Pere i Sant Pau i dels Sagals d’Osona i el 4de8 dels Bordegassos de Vilanova. Entre també el pilar de 6 dels Nens del Vendrell i el que han coronat els de Sant Cugat.

També pugen al baròmetre el 2de7 dels Tirallongues de Manresa i el dels Castellers de Bega, que a més han sumat el 7de7. Triple estrena pels Minyons de l’Arboç amb el 3de7, 4de7 i 2de6. En els sis pisos entren el 5de6 dels Castellers de Caldes i el carregat pels Laietans de Gramenet i el 4de6 amb agulla dels Vailets de Gelida i dels Castellers de Tortosa.

Podeu repassar l’estat del Baròmetre a l’App i web del barometrecasteller.cat

La crònica de la Revista Castells: El verd llueix a Valls i el lila a Algemesí