Després del 3 ve el 4

Després del 3 ve el 4

Els Minyons de Terrassa van fer un assaig popular aquest diumenge al Raval de Montserrat. Aquest 20 de novembre era la data prevista inicialment per celebrar la diada dels Minyons, la convocatòria electoral va fer ajornar la cita una setmana. Tot i això els malves van convocar un assaig a la mateixa plaça per fer proves dels màxims objectius i sumar-se a la causa solidaria de La Marató de TV3.

Els Minyons van fer dues bones probes de castells de 10. Van col·locar sisens, amb aparent facilitat, al 3 de 10. També van posar quints a l’inèdit 4 de 10. Castell que podrien provar per primer cop a la història el proper diumenge, si els surt be el 3 de 10 a la primera ronda i van be els darrers assaigs de dimarts, dijous i divendres. Anys enrere els Minyons ja van assajar aquesta estructura però no l’ha portat mai a plaça, els de Vilafranca van portar-la l’any 1996 però ni tant sols van arribar a ser un intent.

Del cap de setmana casteller tan sols comentar una diada a Barcelona. Els Castellers de la Vila de Gràcia van coronar la tercera torre de 8 de l’any, sense poder completar-la. També van fer el 3 de 8 i el 4 de 8. Els Castellers de Barcelona van intentar el 4 de 9, feia tres anys que no el provaven. Va fer llenya amb sisens col·locats. Després van coronar la torre de 8. També van fer el 3 de 8 i el 4 de 7.

Els Xics de Granollers van fer la seva millor actuació de l’any, descarregant el primer 4 de 8 i també la torre de 7. Finalment els del Poble-Sec van carregar per segon cop la torre de 7.