Doble estrena dels Verds per agafar el liderat

Doble estrena dels Verds per agafar el liderat

Els Castellers de Vilafranca han pres la iniciativa i la Jove de Tarragona ja té el doblet de 9. Són les novetats més destacades entre les vuit colles que han millorat posicions del Baròmetre.

Els Castellers de Vilafranca han agafat el liderat en completar la feina amb la torre de 9 emmanillada i presentant el primer 9de8 de la represa –a més, com és propi en ells, amb una sola enxaneta– Els verds passen davant de la Colla Vella i dels Minyons de Terrassa. La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha estrenat el 4de9f i queden just al darrere dels Capgrossos, que també tenen els castells la tripleta màgica, però els de Mataró amb el diferencial pde6 al seu favor. Els Xiquets de Tarragona han fet el seu primer 7de8 i se situen just per darrere de la Colla Joves. Els matalassers tanquen el grup de set colles de 9.

Els Nens del Vendrell van coronar el 3de8 per Santa Anna, sense avançar a ningú en la taula, i ara tenen els mateixos castells que a final de curs passat. Els Bordegassos de Vilanova han entrat en el Top20 amb l’estrena de la torre de 7, el seu millor castell de l’any passat.

Els Castellers de Mediona han presentat la novetat del pde5 carregat i han reunit els seus millors castells, la clàssica de 7, en la seva millor diada de mai. Els Xiquets de Vila-seca (55) han posat de sostre el 2de6, el primer després de la pandèmia. Els Manyacs de Parets han pujat a la primera casella el 4de6a que no feien des d’abans de la Covid.

 

El Top 10 d’aquesta setmana

Podeu veure el llistat sencer a barometrecasteller.cat i llegir les cròniques al digital de la Revista Castells.