El Bous tornen a pujar als set pisos

El Bous tornen a pujar als set pisos

Aquesta setmana que hem deixat enrere no ha suposat cap canvi a la part alta del Baròmetre 2019. El 15 d’agost i el cap de setmana ens va obsequiar amb quatre estrenes de colles modestes.

Per dalt es mantenen les mateixes colles per aquest ordre: Colla Vella, Castellers de Vilafranca, Minyons de Terrassa i Jove de Tarragona amb castells superiors als bàsics de 9.

La primera novetat la trobem entre les colles de 8. Dijous, festivitat del 15 d’agost, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau (13) va estrenar el pilar de 7 amb folre, passant a ser la colla que lidera el grup de vuit colles que tenen com a sostre els tres castells de la clàssica de 8. També dimecres, la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès (52) va fer el seu primer castell de 7 de l’any: el 4de7. Amb el Bous ja són 55 les colles que han fet castells de 7 en amunt aquesta temporada.

De dissabte apuntem el 5de7 dels Xiquets del Serrallo (31), el millor castell dels mariners amb que s’igualen amb els Castellers de Berga al Baròmetre 2019. Finalment ahir va entrar el 4de6 amb l’agulla dels Vailets de Gelida (72) amb el que s’equiparen amb Castellers de Gavà, Castellers de Sarrià i Castellers d’Andorra que també tenen en el 4de6a el seu millor castell.

El Baròmetre no s’atura i aquest dilluns amb Sant Magí s’encetava una nova setmana en que poden arribar més estrenes. El podeu seguir a través del wep i App del Baròmetre Casteller.