El Concurs es vesteix de verd
i de novetats històriques

El Concurs es vesteix de verd
i de novetats històriques

Els verds estrenen el 4 de 10 amb folre i manilles, la Jove de Tarragona el 3 de 9 amb folre i agulla i els xinesos de Hangzhou sorprenen amb el 3 de 9 amb folre

Fins a 20 novetats hem registrat al voltant de la celebració del Concurs de Castellers de Tarragona.

Els Castellers de Vilafranca encapçalen ara el Baròmetre 2016 amb dues estrenes d’avui, el 4de10fm ara sí completat i el 2de8 sense folre coronat.

En la gamma extra dues novetats més: el 3de9fa ara descarregat de la Jove de Tarragona i el 2de9fm dels Capgrossos de Mataró.

En la gamma de 9 entren per sorpresa els Xiquets de Hangzhou amb tres novetats: el 3de9f, el 2de8f i el 4de8.

De la gamma alta de 8 assenyalem el 2de8f i 7de8 ara descarregats dels Marrecs de Salt i els mateixos castells estrenats pels Gausacs de Sant Cugat. També ha pujat al marcador el 2de8f coronat dels Castellers de Terrassa.

Entre els bàsics de 8 han entrat el 4de8 descarregat per primer cop pels Al·lots de Llevant que els fa mereixedors d’un dels trofeus del Premi Baròmetre 2016. També han completat el primer carro gros de l’any els Sagals d’Osona i l’han coronat per primer cop a la seva història els Castellers de Berga. Els Bordegassos de Vilanova han carregat el primer 3de8 de la temporada.

En els 7 pisos apuntem el 2de7 descarregat ara descarregat dels Tirallongues de Manresa i també el 5de7a. Per últim entrem els primers castells de 6 dels Castellers of London, el 3de6 i 4de6.

Podeu consultar els tres millors castells i pilars de 89 colles a l’App i web del Baròmetre Casteller.