El juliol arrenca amb més gamma extra i colles de 9

El juliol arrenca amb més gamma extra i colles de 9

(Crònica 04/07/2016)

Fins a 22 novetats presenta el Baròmetre en cap de setmana de profit

Cmb7ByeXYAA_jepEn la gamma extra apuntem el primer 2de9fm coronat dels Minyons de Terrassa. La quarta colla que accedeix a la màxima categoria en aquest curs. El malves a més han coronat el Pde7f.

En els 9 pisos apareixen quatre novetats. La Jove de Tarragona va completar el 3de9f que fins ara tenia tan sols coronat. Per la seva part els Castellers de Sants van estrenar el 4de9f i el Pde7f. Al Vendrell dues estrenes primerenques dels Nens amb el 3de9f coronat i el pilar de 6, i finalment en la gamma de 9 el primer 3de9f carregat dels Castellers de Sabadell.

Aquest cap de setmana han pujat als 8 pisos tres colles. Els Castellers de Terrassa que han estrenat tan el 3de8 com el 4de8, els Castellers d’Esplugues han sumat el 4de8 i els Castellers de Lleida han coronat el 3de8, a més del 2de7. A més els Capgrossos de Mataró van coronar el pilar de 6.

Més avall anotem els primers 3de7 amb agulla dels de Figueres, 3de7 i 4de7 dels Matossers de Molins de Rei, els primers castells de 6 dels de Rubí, el 3de6a dels Laietans de Gramenet i el 4de6 dels Vailets de Gelida.

Recordeu que l’App i a la web del Baròmetre Casteller hi trobareu 86 colles amb els seus tres millors castells i millor pilar de la temporada.