Un llençol d’estels – Pep López

Un llençol d’estels – Pep López

Músic i productor d’espectacles destinats especialment al públic familiar i/o infantil, les seves produccions han creat un estil únic i irrepetible al nostre país. Guanyador del Premi ARC 2002 per la seva trajectòria artística en l’apartat d’espectacles familiars, nominat per als premis 100%, a Osona i guanyador del premi ARC 2004 al millor espectacle de públic familiar de l’any 2004.

Cursa estudis humanístics a la Universitat Oberta de Catalunya, estudis musicals al Conservatori Superior de Música a Barcelona, Taller de músics i Aula de Jazz de Barcelona, i diversos tallers de bluegrass i música tradicional a Boulder, Colorado amb Pete Wernick, (USA).

La seva activitat professional comença l’any 1976 , és a dir fa 40 anys, participant i creant diferents formacions musicals i programes televisius .

Ha actuat per arreu del nostre país i de l’estat espanyol i ha actuat  a Uruguai, Colòmbia, Cuba, Bèlgica, Itàlia i a Mèxic on es va estrenar “Escrito en las estrellas” al Festival Papirolas i a la Feria Internacional del Libro de Guadalajara a l’estat mexicà de Jalisco

Els darrers 20 anys la seva tendència és fer menys espectacles de carrer i fer-ne més de sala, en els quals pot explicar més coses i tenir un públic molt més atent. Podríem definir aquesta tendència seva com un espectacle de teatre música i performance.

http://peplopez.com/

https://www.facebook.com/pep.lopez