El retorn dels castells més grans

El retorn dels castells més grans

Dimarts passat, dia 30, la diada de Sant Fèlix va ser extraordinària, amb uns castells de prepandèmia. Els Castellers de Vilafranca van refermar el seu lideratge de punta de llança amb el primer castell de 10 de la represa, el 3de10 carregat. La Vella de Valls continua segona amb el 2de8sf carregat a Vilafranca, el primer castell net del 2022. Castells inimaginables ara fa un any quan només es van poder fer pde4. La Joves de Valls ha pujar al tercer lloc  amb les tres novetats de dimarts: 5de9f carregat, el 4de9f complet i el Pde8fm coronat.

El cap de setmana va deixar d’altres novetats destacades . Els Castellers de Vilafranca van sumar el 5de9f cal Catllar i la Colla Vella es va emmanillar, coronant el dos. També es van superar tres colles amb castells de la gamma alta de vuit: Jove de Tarragona, Moixiganguers d’Igualada i Xiquets de Reus. Tot això del passat cap de setmana, però dilluns i dimarts van haver-hi més novetats en el marc de la Festa Major de Vilafranca. En total 14 estrenes, al Baròmetre Estrella. El dilluns els Xicots de Vilafranca, a la vigília de Sant Fèlix, van carregar el 4de8 i pugen fins el lloc 19 de les 80 colles actives al Baròmetre.

Podeu veure els tres millors castells i pilar de cada colla al barometrecasteller.com i llegir les cròniques al digital RevistaCastells.cat