El Sant Fèlix de les quatre grans

El Sant Fèlix de les quatre grans

(Crònica 31/08/2016)

Quatre castells de 10 i dos 4 de 9 sense folre en una diada totalment extra

El cap de setmana i la diada de Sant Fèlix ens ha deixat deu novetats al Baròmetre Casteller.

El 4 de 9 net de la Vella a Vilafranca

La Vella de Valls va sumar el 4de9 sense folre, el primer que es veu aquest 2016. Amb aquest castell els rosats mantenen el seu liderat al Baròmetre.

Els Castellers de Vilafranca han coronat per primer cop el 4de10fm, castell que tan sols s’havia vist un cop quan els Minyons el van descarregar el novembre passat a Terrassa.

Precisament els Minyons han estat uns grans protagonistes aquest setmana. Han estrenat el 3de10fm carregat, el 5de9f que van descarregar i el pilar dec 7f que ja havien coronat anteriorment,

La Joves de Valls va presentar dues estrenes amb el 4de9 sense folre carregat i el 5de9f complet.

Vella, verds, Minyons i Joves, les quatre colles de Sant Fèlix, encapçalen la llista de 88 colles.

També cal destacar el primer 3de9f descarregat en la història dels Xicots de Vilafranca que els fa mereixedors del trofeu Baròmetre2016.

Per últim dues novetats del cap de setmana. El 4de8 carregat pels Tirallongues de Manresa, feia 18 anys que l’havien coronat i aquest és el segon castell de 8 en la seva història. També apuntem el primer 4de6 dels Castellers de les Gavarres, la colla més modesta del 88 de la classificació.

Recordeu que tota aquesta informació i les estadístiques dels Gran Castells les trobareu a l’App del Baròmetre Casteller.