Els Capgrossos pugen al Top 4 del Baròmetre

Els Capgrossos pugen al Top 4 del Baròmetre

També han aprofitat la jornada els Marrecs de Salt, per folrar-se, i els Xerrics d’Olot, per tornar als 7 pisos.

 

Els Castellers de Vilafranca han protagonitzat l’entrada més forta, amb la torre de 9 amb folre i manilles carregada. Els Verds es mantenen en la tercera plaça, tot i que tenen el pde8fm, la seva millor construcció, al seu favor en la columna pilanera. Amb el recompte dels tres millors castells, tal com estableix el Baròmetre, la Colla Vella segueix al capdavant i el segon lloc és per als Minyons de Terrassa. Els Capgrossos de Mataró han estrenat el 4de9 amb folre –que no feien des de Tots Sants del 2019– i han presentat també el pilar de 6. Amb els castells de la tripleta màgica, els de Mataró, superen la Colla Joves i es troben provisionalment en el Top 4.

Els Marrecs de Salt s’han folrat amb el 2de8f carregat (el darrer el van completar per Sant Narcís del 2019). Els gironins són la primera colla després de les del Top 10 i estan, de moment, per sobre d’altres com Sants, Gràcia, el Vendrell, Sant Cugat i Sabadell.

Els Xerrics d’Olot han recuperat els set pisos, gràcies el 3de7, que no feien des de setembre del 2018. Els Castellers de Santpedor han presentat el 3de6 per sota. finalment els Encantats de Begues han sumat el 4de6 i ja tenen la triada mínima.

Set colles amb estrena aquest cap de setmana

Podeu veure el llistat sencer al barometrecasteller.cat i llegir les cròniques al digital de la Revista Castells