Els Castellers de Barcelona,
els millors fins ara
Crònica 06/05/2013

Els Castellers de Barcelona,
els millors fins ara
Crònica 06/05/2013

Crònica castellera del passat cap de setmana després del que els Castellers de Barcelona continuen essent la millor colla, amb els millors resultats en el que porten d’any. Aquest diumenge passat, a Cerdanyola, van carregar el primer 5 de 8 de la temporada; l’any passat la primera “catedral” no va arribar fins a finals de maig, per tant, dates avançades també amb la “catedral” per part dels barcelonins que van poder fer, a més, el 3 de 8 i el 4 de 8 després de la caiguda. Els Castellers de Terrassa, en la mateixa diada hi van portar el 2 de 7 i els de Cerdanyola van estrenar el 3 de 7 amb l’agulla.

A Perafort, el Minyons de Terrassa van plantar la clàssica de 8; la Colla Jove Xiquets de Valls hi va fer el 3 de 8 i el 4 de 8; i els Nens del Vendrell hi van fer el 4 de 7 amb l’agulla.

A Falset , la Colla Vella dels Xiquets de Valls també va estrenar els tres castells de la clàssica de vuit però, atenció: el 3 de 8 i el 4 de 8 els van tant sols coronar; van descarregar el 2 de 7.

Al port de la ciutat, els Xiquets de Tarragona van fer el passat diumenge el 4 de 8 i el 2 de 7; i els Moixiganguers d’Igualada el 4 de 7 amb l’agulla.

A Figueres, els Sagals d’Osona van completar el 2 de 7; els Castellers d’Esplugues van estrenar el 3 de 7 amb l’agulla; i els de Figueres van fer castells de 7.

Per últim, el dissabte, a la Rambla Nova, la Colla Jove Xiquets de Tarragona hi va fer el 3 de 8 i el 4 de 8.