Els Castellers de Sants estrenen el 4de8

Els Castellers de Sants estrenen el 4de8

12 novetats al Baròmetre per part de vuit colles.

 

Hola companys del Fes ta festa. Repassem totes les novetats al Baròmetre Estrella.

Els Castellers de Sants ha sumat el primer castell de vuit pisos del curs: els borinots han posat el 4de8 de sostre. Aquest és l’únic moviment dins de les primeres vint colles de la classificació. Els primers cinc llocs segueixen sent pels Verds, Colla Vella, Jove de Tarragona, Moixiganguers i Capgrossos.

Més avall, en la gamma de 7, els Castellers de Cornellà han incorporat el 3de7 amb l’agulla i els Castellers de Berga el 5de7 i també el 4de7 amb l’agulla. Els Castellers del Poble Sec han sumat el 7de7 (castell que van fer, un sol cop, a finals de l’any passat).

Pel que fa a les estrenes de 6, els Castellers de Mediona han incorporat el 5de6 i el 4de6 amb l’agulla i els Vailets de Gelida han posat el 4de6 amb l’agulla de millor castell. Els Brivalls de Cornudella han obert temporada amb la triada mínima de sis (igualant els seus millors registres del curs passat). Finalment els Castellers de Rubí han retornat al Baròmetre Casteller amb un testimonial 3de6 (el seu primer castell post pandèmia).

Ara al Baròmetre 2024 ja hi tenim 85 colles indexades. I això és tot per avui, recordeu que podeu veure el llistat sencer al web  barometrecasteller.cat i llegir les cròniques de les diades a la Revista Castells.