Els Minyons es posen davant

Els Minyons es posen davant

El Baròmetre va registrar 16 noves entrades en el cap de setmana d’eleccions.

Foto: 4de9f @minyons

Els Minyons de Terrassa han passat a encapçalar el Baròmetre 2019 amb les estrenes de dissabte a la diada del Patrimoni. El primer 4de9f descarregat de l’any i també el primer Pde7f de l’any. En segon lloc hi és la Vella de Valls que no va presentar cap novetat dissabte a Reus. En el tercer lloc els verds de Vilafranca que no van actuar. La quarta posició és per a la Jove de Tarragona.

La següent novetat la trobem més avall. Els Xiquets de Reus van sumar el primer 2de8f de l’any. Ara són cinquens –lloc compartit amb els Moixiganguers d’Igualada i els Marrecs de Salt–. En els vuit pisos dues novetats més: el 4de8, ara descarregat, dels Xiquets de Tarragona i el 3de8 dels Sagals d’Osona –el primer castell de 8 dels de Vic–.

En els set pisos quatre novetats. Els Bandarres del Poble Sec van coronar el 5de7, els grocs de Castelldefels van presentar el 4de7 amb l’agulla i el 3de7 amb l’agulla i els liles de Cornellà van estrenar el 3de7 amb l’agulla.

En els sis pisos diverses noves entrades. Els Nois de la Torre van poder completar el 2de6 i van estrenar el pilar de 5. Els Margeners de Guissona van sumar el 2de6, els pota blava del Prat el 5de6, els teula de Montcada i Reixac el 4de6 amb l’agulla i la Jove de Vilafranca va coronar el 2de6 i va recuperar el pilar de 5.

En acabar aquesta jornada, del 25 i 26 de maig, el Baròmetre recull tres colles amb sostre de 9, 16 colles amb sostre de 8, 28 colles amb sostre de 7 i 39 amb sostre de 6.