Els Minyons fan Barcelona de 10

Els Minyons fan Barcelona de 10

(Crònica 26/09/2016)

Els de Terrassa fan la millor diada vista mai a la capital catalana

El 3 de 10 amb folre i manilles dels Minyons a Barcelona
El 3 de 10 amb folre i manilles dels Minyons a Barcelona

Fins a 19 novetats hem registrat en aquest cap de setmana que ha tingut múltiples focus d’interès. Els Minyons de Terrassa han completat el 3de10fm que ja tenien carregat. Els malves són la tercera colla en completar un castell de 10 aquest any.

Dins de la gamma extra la Jove de Tarragona ha afegit el 3de9fa carregat al seu palmarès. En els 9 pisos apareix el primer 4de9f dels Castellers de Barcelona i actualitzem el 3de9f dels Xiquets de Reus, ara com a descarregat.

En els 8 pisos sobresurt el primer 4de8 en la història dels Micacos de Badalona. Fita que els fa mereixedors d’un dels trofeus Baròmetre Casteller com a nova colla de 8. Els Castellers de la Sagrada Família també han sumat el carro gros i així han reeditat el seu màxim registre. En aquest grup de colles apuntem el primer pde6 carregat dels Bordegassos de Vilanova.

En els 7 pisos anotem el primer 2de7 descarregat en la història de la colla de Figueres. També han anat d’estrena els Maduixots de l’Alt Maresme amb el 5de7 i el 4de7 amb agulla. Els Castellers d’Esparreguera han presentat el 5de7 i els Minyons de l’Arboç el 7de7. Els grocs de Castelldefels han coronat el 5de7 i 3de7 amb agulla. Els Escaldats de Caldes de Montbui han estrenat el 3de7 amb agulla i els de Santpedor han completat la feina amb el 4de7.

Finalment anotem dues novetats de 6 dels Vailets de Gelida: el 2de6 i el 5de6. Les podeu repassar totes a través de l’App i web del barometrecasteller.cat