Els Minyons no poden amb el colós

Els Minyons no poden amb el colós

Els Minyons de Terrassa no se’n van sortir amb l’objectu de fer una gran actuació en la seva diada. Van provar en dues ocasions el 3 de 10. En la primera temptativa van ser a punt de carregar el colós, va trencar-se quan l’enxaneta ja feia els tres darrers cop de peu. El segon intent va caure prematurament a l’entrada de dosos, sense cap possibilitat d’èxit. Les dues llenyes van deixar tocats al Minyons i els van fer rebaixar, i molt, el seu programa. Finalment no van provar el 4 de 10. Van completar, fora de programa, la torre de 8 i el 4 de 8.

El 4 de 9 amb folre dels Castellers de Sants

Els Castellers de Sants van estar inspirats i van assolir la millor actuació de la seva trajectòria. En una temporada estranya, de principi fluix, han assolit curiosament el seu millor moment. Van completar el 5 de 8 i el primer 3 de 9 de l’any. També van carregar el 4 de 9, que se’ls va escapar per esgotament en el darrer moment. Un triplet inèdit i de prestigi per a la millor colla de la ciutat de Barcelona durant el 2011.

Els Castellers de Barcelona van renunciar ja d’entrada a tornar a provar el 4 de 9. Van completar amb encert el 3 de 8, la torre de 8 i el 4 de 8. Van fer un intent de pilar de 6 que va cedir quan l’enxaneta feia la motxilla sobre l’aixecadora.

Amb aquesta actuació es tanca la temporada 2011 de les grans diades. El verds han guanyat el Rànquing per desè any consecutiu amb el rècord absolut, 25.620 punts. La Vella de Valls ha acabat segona i els Minyons de Terrassa tercers. La Jove de Tarragona ha acabat al quart lloc, posicionant-se molt be de cara al seu possible retorn a Sant Fèlix. El Capgrossos han acabat cinquens, els Xiquets de Tarragona sisens i la Joves de Valls setena. Els Castellers de Sants son vuitens, a molt pocs punts de la Joves, i encapçalant les colles grans de la capital catalana. Novens son els Castellers de Barcelona i desens els Castellers de la Vila de Gràcia.