Els Torraires coronen el castell de 7 

Els Torraires coronen el castell de 7 

El cap de setmana va tenir de tot. Èxits i alegries a mitges. Dues colles van coronar dos castells per sobre del que havien fet en el primer tram de temporada. Els Castellers de Sabadell van carregar el 2de8f amb folre els Torraires de Montblanc, el 3de7. Són dues de les cinc novetats d’un cap de setmana de sol i núvols.

3de7c dels de Montblanc

Per la part alta no es va produir cap moviment a la taula. Colla Vella, Castellers de Vilafranca i Colla Joves amb gamma de 10. Jove de Tarragona i Minyons de Terrassa amb gamma extra. Són les cinc primeres i tot es manté igual. Els Minyons van estrenar el 3de8 amb l’agulla, però no va entrar com a novetat al Baròmetre perquè no és un dels seus tres millors castells de l’any.

La primera novetat la trobem amb els Castellers de Sabadell (9) que diumenge van coronar el 2de8f i que figura com el segon millor registre dels saballuts enguany. El 7de8 es manté com el més valuós dels sabadallencs.

Entre les colles de 7 dues estrenes més. El Castellers de Caldes (55) amb el 2de6 de diumenge, el seu segon millor castell, i els Torraires de Montblanc amb el 3de7 carregat dissabte. Amb els de Montblanc ja hi ha 58 colles de 7 en amunt al llistat del 2019.

Finalment, dues novetats més entre les colles de 6. Els Castellers de Viladecans (72), amb el 4de6 amb l’agulla i els Castellers de Rubí (85), amb el 3de6 amb l’agulla, ambdós fets diumenge, figuren com el seus millors castells de l’any.

Podeu repassar l’estat de la temporada sencera a través de la web i App del barometrecasteller.cat