Els verds completen el 10

Els verds completen el 10

Les sonades estrenes de Tots Sants han provocat moviment destacats a la part alta del Baròmetre. Els Castellers de Vilafranca van escalar amb el castell de 10 descarregat i l’estrena d’un castell desfolrat. També va destacar el debut en la gamma extra dels Capgrossos de Mataró i el nou sostre de 9 dels Castellers de Sants. El cap de setmana llarg va ser de profit i el Baròmetre va presentar 11 novetats.

3de10fm @verds

El primer lloc continua sent per la Vella de Valls (1) però el segon lloc és ara per els Castellers de Vilafranca (2). Els verds van pujar un lloc, per Tots Sants a casa seva, gràcies al 3de10fm –ara descarregat– i el 4de9 sense folre que van situar com els seus dos millors castells de l’any. Ara la Joves de Valls tanca el podi de colles amb gamma de 10.

En el grup de gamma extra hi ha una alta. Darrera de la Jove de Tarragona i dels Minyons de Terrassa (5) es van situar els Capgrossos de Mataró (6) amb l’estrena del Pde8fm carregat per Tots Sants.

En els nou pisos els Castellers de Sants (7) van estrenar també a Vilafranca el 3de9f com el seu millor castell i van situar el 5de8 com el tercer millor registre dels borinots. Amb els tres castells de la tripleta màgica descarregada van passar per davant dels Xiquets de Reus. En canvi els Xiquets de Tarragona (10) tan sols van poder afegir el dia 1 de novembre el 2de8f, el seu segon millor castell del curs, i enguany s’han quedat com sense castell de 9 –figurant com la millor colla de 8–.

Dues estrenes diumenge. Els Xicots de Vilafranca (17) van presentar a casa el 2de7 com a tercer millor castell i han quedat equiparats amb altres cinc colles –Castellers de Sant Cugat, Castellers de Terrassa, Nens dels Vendrell, Bordegassos de Vilanova i Xics de Granollers–. Els Tirallongues de Manresa (23) van coronar a casa el 3de8 i l’han situat com el seu segon millor registre.

Per últim tres novetats de 6 de dissabte. Els Xiquets de Cambrils (47) van coronar a Tortosa el pilar de 5. Els Vailets de Gelida, a Terrassa, van situar el 2de6 com el seu sostre de l’any i queden equiparats amb els Nyerros de la Plana, Castellers de Madrid, Castellers de Viladecans i Salats de Súria. Finalment els Castellers de Tortosa (82), a casa seva, van pujar el seu sostre amb el 3de6 amb l’agulla i s’igualen amb els Castellers de Sant Adrià, Castells of London, Castellers de Santa Coloma, Xiqüelos del Delta i Xiquets de Torredembarra.

Podeu repassar aquestes novetats i tot el llistat sencer a l’App i web del Baròmetre Casteller.