Els verds descarreguen el 3 de 10
amb folre i manilles més matiner

Els verds descarreguen el 3 de 10
amb folre i manilles més matiner

(Crònica 01/08/2016)

La jornada va ser extraordinària amb grans novetats i amb els de Vilafranca al màxim nivell

FTF331-3de10fmverdsEls Castellers de Vilafranca van pujar dissabte el millor castell de l’any, el 3de10fm descarregat a Vilanova, el més matiner de la història. En aquesta diada la Jove de Tarragona van sumar el pilar de 8fm i el 9de8. La cinquena colla amb gamma extra en aquest 2016. En la gamma de 9 els Xiquets de Tarragona van poder completar el 3de9f, castell que ja havien coronat enguany.

En els 8 pisos aquesta setmana han entrat el 4de8 amb agulla i pilar de 7f dels Nens del Vendrell, del dia de Santa Anna, i el 4de8 completat dissabte per la Jove de Sitges, fita que no ho aconseguien des de fa cinc anys. Amb els de Sitges ja hi han 26 colles amb castells de 8 -tantes com tot l’any passat-.

En la categoria 7 va arribar el 4de7 dels Brivalls de Cornudella, el seu primer castell de 7 de l’any, i en la gamma de 6 l’entrada al Baròmetre dels Castellers de les Gavarres amb el seu primer 3de6, amb els de la Llagosta ja recollim els resultats de 88 colles que han fet com a mínim un castell de 6. Podeu consultar tots el seus millors castells i pilar a l’App del Baròmetre Casteller.