Els verds ja tenen el doblet de 9

Els verds ja tenen el doblet de 9

El primer cap de setmana de juliol ha deixat onze noves entrades al Baròmetre Casteller. Els Castellers de Vilafranca i els Sagals d’Osona han sumat castell i pilar i els Castellers de Sabadell un nou sostre.

El podi del Baròmetre no ha tingut cap moviment. Minyons, Colla Vella i Jove de Tarragona continuen encapçalant el llistat que compta els tres millors castells i pilar de l’any. La primera novetat la trobem al quart lloc que ara és pels Castellers de Vilafranca (4). Els verds han estrenat el 4de9f i el Pde7f, desplaçant al cinquè lloc a la Joves de Valls.

Entre les colles de 8 hi també moviments. Els Castellers de Sabadell (11) han pujat el seu sostre de la temporada amb el 7de8. Els Sagals d’Osona (12) han estrenat el 4de8 i el pilar de 6 i ara tenen els mateixos castells i pilar que la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau amb els que igualen a la taula. En els set pisos tan sols l’entrada del 5de7 de la Jove de Sitges (29) que comparteix posició amb els d’Esplugues, Poble Sec i Figueres.

Quatre novetats més entre les colles de 6. Lla Colla Castellera de la Gavarresa (60) ha estrenat el 4de6 amb l’agulla, els Torraires de Montblanc (66) han presentat el 2de6, els Castellers de Caldes (68) han sumat el pilar de 5 i els Castellers d’Andorra (69) el 4de6 amb l’agulla.

El Baròmetre el formen 91 colles convencionals (nacionals i a l’exterior) que han fet castells de 6 en amunt en aquest any. Podeu consultar tot el llistat al web barometrecasteller.cat o a  l’App del Baròmetre.