Els Verds tornen al liderat

Els Verds tornen al liderat

Hola companys del Fes ta festa. Aquesta setmana des del Baròmetre Estrella hem recopilat 14 noves entrades per part d’12 colles castelleres.

Els Castellers de Vilafranca han recuperat el primer lloc de la classificació amb l’estrena del pilar de 8fm (nou sostre dels verds). Ara la Vella de Valls passa al segon lloc i la Joves de Valls és tercera. Pel seu costat, els Minyons de Terrassa han pujat als nous pisos amb l’estrena dels dos bàsics de 9 i els Capgrossos de Mataró també ho han fet amb el 4de9f. Ara ja tenim set colles amb castells de 9 en aquest any. També recollim tres progressos més dins del Top20. Els Castellers de la vila de Gràcia han recuperat el 7de8, que no feien des del 2018, els gausacs de Sant Cugat han pogut completar el 3de8 que havien deixat a mitges mentre que els Castellers de Terrassa han estrenat el 2de7.

Més avall, en la gamma de 7, la Colla Castellera de Figueres han tret dos sostres nous: el 5de7 i el 3de7 amb l’agulla. Per la seva banda els Matossers de Molins de Rei han incorporat el 4de7. Finalment, entre les colles de 6, els Castellers del Riberal han posat el pilar de 5 de sostre, els Castellers del Foix de Cubelles han sumat el seu primer 7de6, els Castellers de Rubí han afegit el 4de6 i els passadors de Sant Adrià han ingressat al Baròmetre amb un 3de6.

 

El Top-20 de la setmana

I això és tot per avui. Recordeu que podeu veure el llistat sencer, ara amb 92 colles, al web barometrecasteller.cat i podeu llegir les cròniques al digital de la Revista Castells.