Els Xiquets de Torredembarra entren a l’univers de 6

Els Xiquets de Torredembarra entren a l’univers de 6

El Mercadal i la nova saba castellera a Torredembarra van propiciar les novetats de la setmana. Els Capgrossos de Mataró i els Xiquets de Reus van estrenar el 4de9f i els Xiquets de Torredembarra van entrar a l’univers de 6 de forma modèlica.

3de6 amb agulla dels Xiquets de Torredembarra

Les cinc primeres colles segueixen sent les mateixes, les de gamma extra, sense cap canvi de lloc ni de castells: Colla Vella, Castellers de Vilafranca, Jove de Tarragona, Colla Joves i Minyons de Terrassa.

Les tres primeres entrades noves van ser per a les dues colles amb bàsics de 9. Els Capgrossos de Mataró (6) van sumar dissabte a Reus el 4de9f com a segon millor castell i van completar el Pde7f, que tenien només carregat. Els Xiquets de Reus (7) van pujar el 4de9f(c) com a segon millor castell avellana de l’any.

Les altres tres entrades van ser per una mateixa colla debutant: els Xiquets de Torredembarra (81) van entrar diumenge al Baròmetre 2019 amb la seva primera diada amb tres castells de 6: 3de6a, 3de6 i 4de6. Amb aquesta nova colla ja hi ha 94 indexades al Baròmetre Casteller: el mateix nombre que a finals de la temporada passada.

Podeu repassar el llistat sencer de l’estat de la temporada a partir dels tres millors castells de cada colla a l’App i web barometrecasteller.cat