Era un jonc emocionat – Carles Dènia

 

Era un jonc emocionat – Carles Dènia

Avui a Rourenfolk us presento un cantant valencià de Gandia que es diu de cognom Dènia, com la ciutat valenciana, viu a Vilanova i la Geltrú però no para de viatjar a Alemanya i Holanda perquè allà es guanya la vida cantant flamenc.

CARLES DÈNIA ha tocat guitarra de jazz i ha enregistrat discos amb músics europeus, toca la guitarra flamenca i ha enregistrat discos de cante però això ho fa compatible amb el “cant d’estil” valencià del qual en aquests moments és un dels millors exponents.

El seu últim disc EL PARADÍS DE LES PARAULES el va per amb el poeta Josep Piera i conté un treball sobre els poetes andalusins que vivien a València fa segles.  Una autèntica joia discogràfica que ens descobreix un artista d’un valor com feia anys no havíem escoltat.

Pensareu que exagero o que això és publicitat.  Escolteu aquest home que pot fer una carrera espectacular al món del folk. Ah! I tot fet amb producció artesanal, sense companyies multinacionals ni imposicions comercials.  Discos com aquest et fan sentir optimista.

“Era un jonc emocionat”, per Carles Dènia.