Esparreguera descarrega la torre

Esparreguera descarrega la torre

El cap de setmana ha deixat 10 novetats entre els tres millors castells i pilar: algunes estrenes són històriques per les colles agraciades.

Els montserratins d’Esparreguera han descarregat per primer cop el 2de7 a les seva història, el seu millor castell des del seu naixement fa 24 anys. Els Castellers de la Sagrada Família han coronat el primer 2de7 de l’any. Els Margeners de Guissona van sorprendre amb el primer 3de7 per sota en tres anys.

Els Bous de la Bisbal han fet per primer cop el 4de7 i l’han sabut descarregar en la seva millor diada. Els Castellers de Mallorca també han estrenat el 4de7 i el 2de6. Els daurats de Santpedor també han estrenat el 4de7.

Entre les colles més modestes també recollim tres èxits particulars, El primer pilar de 5 descarregat en la història dels Minyons de Santa Cristina d’Aro, el primer 4de6a dels de l’Adroc, la colla de Sant Andreu Barca i Pallejà, i per últim el primer 3de6 de la debutant colla dels Xiquets de Torredembarra. Amb aquesta tenim 94 colles indexades al Baròmetre Casteller.

Podeu repassar totes les novetats i l’estat de la temporada a l’App i web del BarometreCasteller.cat.